chromis79 napisał:
Rzymski82 napisał:
chromis79 napisał:
Rzymski82 napisał:
Ależ podawaj sobie. Mam to gdzieś. A śmieje się z tych którzy myślą że wszystko jest proste. Żaden głąb nie pomyśli najpierw co ja w życiu potrafię i po co ktoś by mnie miał zatrudnić. Tylko sie nie zdziwcie jak będziecie potem musieli komuś obciągnąć aby mieć kasę na powrót
Dobrze wiem co potrafie i dobrze wiem dlaczego któś mógłby chcieć mnie zatrudnić ,niestety w Pl w swoim zawodzie i elitarnej branzy pracy nie znajdę gdyż jeszcze przez ponad 2 lata trzyma mnie lojalka w firmie której pracowałem przez 8 lat .Jeżeli chodzi o moje wykształcenie to jeste Technikiem uzbrojenia po A.O.N.....a że w Pl z zarobkami słabo i 3 letnia córka w domu szukam jakiegokolwiek rozwiązania i poszukiwania pracy w Norwegi....
To niby jako kto byś chciał pracować?
Jakie masz w tym doświadczenie?
Jak to możesz udokumentować?
Jak znasz angielski?
Jak znasz norweski?
Ile miałbyś zarabiać?
Gdzie chcesz mieszkać i za ile to wynajmiesz?
Ile wydasz na opłaty?
Ile wydasz na jedzenie?
Czym będziesz jeździł do roboty?
Zadałeś sobie te najbardziej podstawowe pytania?
Jak na nie odpowiedziałeś?
Zadałem
Norweskiego niestety nie znam a angielski zajebiście....Dokumentację swojego wykształcenia oraz doświadczenia zawodowego posiadam....A w ciemno się nie wybieram zdecydowanie i pod namiot rownież nie...
A i oczywiście doskonale zdaję sobie sprawę że w Norwegii pracy w moim zawodzie raczej nie znajdę....Firma w której pracowałem w Pl zajmowała się kompleksowym wyposażeniem policyjnych i wojskowych pododdziałów specjalnych oraz służb bezpieczeństwa i obrony kraju....
Rzymski82 napisał:
chromis79 napisał:
Rzymski82 napisał:
Ależ podawaj sobie. Mam to gdzieś. A śmieje się z tych którzy myślą że wszystko jest proste. Żaden głąb nie pomyśli najpierw co ja w życiu potrafię i po co ktoś by mnie miał zatrudnić. Tylko sie nie zdziwcie jak będziecie potem musieli komuś obciągnąć aby mieć kasę na powrót
Dobrze wiem co potrafie i dobrze wiem dlaczego któś mógłby chcieć mnie zatrudnić ,niestety w Pl w swoim zawodzie i elitarnej branzy pracy nie znajdę gdyż jeszcze przez ponad 2 lata trzyma mnie lojalka w firmie której pracowałem przez 8 lat .Jeżeli chodzi o moje wykształcenie to jeste Technikiem uzbrojenia po A.O.N.....a że w Pl z zarobkami słabo i 3 letnia córka w domu szukam jakiegokolwiek rozwiązania i poszukiwania pracy w Norwegi....
To niby jako kto byś chciał pracować?
Jakie masz w tym doświadczenie?
Jak to możesz udokumentować?
Jak znasz angielski?
Jak znasz norweski?
Ile miałbyś zarabiać?
Gdzie chcesz mieszkać i za ile to wynajmiesz?
Ile wydasz na opłaty?
Ile wydasz na jedzenie?
Czym będziesz jeździł do roboty?
Zadałeś sobie te najbardziej podstawowe pytania?
Jak na nie odpowiedziałeś?
Zadałem

A i oczywiście doskonale zdaję sobie sprawę że w Norwegii pracy w moim zawodzie raczej nie znajdę....Firma w której pracowałem w Pl zajmowała się kompleksowym wyposażeniem policyjnych i wojskowych pododdziałów specjalnych oraz służb bezpieczeństwa i obrony kraju....